Εκπαίδευση ThetaHealing® - Επίπεδα της Ύπαρξης

Εκπαίδευση ThetaHealing® - Επίπεδα της Ύπαρξης17 Oct 10:00 - 21 Oct 18:00 - Paianía
ThetaCosmos - ThetaHealing Hellas

Route

Τα Επίπεδα της Ύπαρξης αποτελούν τη θεμελιώδη φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από όλες τις εκπαιδεύσεις και τα βιβλία του ThetaHealing. Κατανοώντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης, η Βαϊάννα συνειδητοποίησε ότι ήταν εφικτό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτήν τη ζωή, καθώς και είδε ξεκάθαρα για ποιο λόγο δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Η εκπαίδευση στα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η κβαντική μηχανική της μεταφυσικής. Κατά τη διάρκειά της, θα κάνετε ένα ταξίδι που οδηγεί πέρα από το σύμπαν και προσφέρει την αντίληψη, πως όταν ο νους βρίσκεται σε κατάσταση θήτα, με τη δύναμή της σκέψης είναι εφικτό να πάτε πέρα από την ταχύτητα του φωτός, ώστε να συνδεθείτε με τη θεϊκή ενέργεια, προτού εκείνη καν αποκτήσει οποιαδήποτε μορφή μέσα στο σύμπαν.Προαπαιτούμενα: Ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Διαισθητική Ανατομία της μεθόδου. Ή εναλλακτικά μετά από ολοκλήρωση Βασικού, Προχωρημένου Επιπέδου, Βαθύ Σκάψιμο και Βασικό, Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτή.

Διάρκεια: 5 ημέρες

Στο σεμινάριο θα λάβετε το ελληνικό βιβλίο και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THiNK.

Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά

Ημερομηνία και ώρες εκπαίδευσης: Τετάρτη 17 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 10:00 – 18:00

Τοποθεσία εκπαίδευσης: ThetaCosmos Meditation Center, Παιανία Αττικής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο info@thetahealinghellas.com ή στο 210 66 41 211 στα γραφεία μας.© 2018 Siguez