7 ημέρες yoga και rebirthing retreat, Σάνη Χαλκιδικής

7 ημέρες yoga και rebirthing retreat, Σάνη Χαλκιδικής14 Jul 12:00 - 20 Jul 12:00 - Kassándra
Sani Beach Chalkidiki

Route
More info

Το retreat αυτό, με διάρκεια 7 ημέρες και 6 νύχτες, θα πραγματοποιηθεί σε μια υπέροχη ιδιωτική βίλα μέσα στο αιωνόβιο δάσος στο Σάνη, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Η γύρω περιοχή περιβάλλεται από πεύκα, τα οποία καλύπτουν όλη την πλαγιά μέχρι τη θάλασσα, ενώ η παραλία, η οποία είναι γνωστή για την εξωτική, λευκή και λεπτή άμμο της, βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια.

Η βίλα που θα φιλοξενήσει το retreat βρίσκεται σε μια έκταση 17 στρεμμάτων, γεμάτη ελαιόδεντρα. Σε μια γωνιά του κτήματος, υπάρχει επίσης ένας κήπος από τον οποίο ο μάγειρας θα επιλέξει τα λαχανικά και θα ετοιμάσει τα γεύματά μας , με το λάδι που παράγεται από τα ελαιόδεντρα της περιοχής. Υπάρχει επίσης μια πισίνα με θαλασσινό νερό καθώς και μια αρχαία ελιά στο κεντρικό πλακόστρωτο του κτήματος. Ο χώρος φιλοξενεί άνετα 12 άτομα. Σε αυτό το ελκυστικό κρησφύγετο θα ασκηθείτε στην hatha yoga και τον διαλογισμό σε συνδυασμό με το rebirthing/breathwork, όλα αυτά κάτω από μια αρχαία ελιά.Η γιόγκα που θα διδάσκεται βασίζεται στις τεχνικές του BKS lyengar και είναι κατάλληλη για ασκούμενους όλων των επιπέδων. Οι συμμετέχοντες θα διδάσκονται επίσης τεχνικές mindfulness διαλογισμού. Όλα αυτά συνδυάζονται πολύ καλά με το rebirthing/breathwork, μια τεχνική συνειδητής αναπνοής που ξεκλειδώνει την κυτταρική μνήμη και φέρνει αυξημένη επίγνωση και διαύγεια του νου.

Κατά τη διάρκεια του retreat ένας μάγειρας και μια καθαρίστρια θα είναι στην υπηρεσία μας σε καθημερινή βάση. Τρία χορτοφαγικά γεύματα θα παρασκευάζονται κάθε μέρα και η καθαρίστρια θα τακτοποιεί το σπίτι και θα σερβίρει τα γεύματα κάθε μέρα.
πληροφορίες και εγγραφές στο παρακάτω link: margayoga.gr/event/yoga-retreat-rebirthing-sani-chalkidiki/ και στο Τ:6946461188 κα Πασχαλιά Κασίδου
www.uraniamaastravel.com/st_tour/7-days-yoga-retreat-exquisite-environment-greece-chalkidiki-sani-resort/© 2018 Siguez